Akys atjaunėjo!

2013 03 26  |  Grožis


4 žingsniai atsigavusio žvilgsnio link

Patikėkite, realu, kad net dešimtmečiu pajaunėtų jūsų veidas. Ir žinote, nuo ko tai priklauso? Ogi amžių dažniausiai išduoda prigesęs žvilgsnis, dėl kurio kaltos ne vien gyvenimo negandos ar nuobodulys, ne vien amžius, bet ir kartais net jaunystėje atsirandančios apyakių raukšlės, maišeliai po akimis ar juoduliai. O juk artėja Motinos diena, išsvajotos atostogos – specialistai sako, kad užteks mėnesio ir… Išgražėjusiomis savo akimis pamatysite veidrodyje neįtikėtiną atspindį!

I žingsnis: ilgalaikis akių kontūro makiažas
Ir jeigu aktyviai leisite šiltąjį sezoną arba pabodo slapčiomis dailintis ar pabudus tiesiog nesinori dažytis arba jūsų blakstienos yra blukios, trumpokos ir netankios (kaip mūsų modelio Ilonos) – padėtį net 4–6 metams ištaisys ilgalaikis makiažas, kartu taupantis ir jūsų laiką bei kosmetiką.
Akių kontūrų korekcija trunka apie pusvalandį. Pirmiausia nupiešiamas bendras vaizdas, kaip moteris atrodys po procedūros. Paskui specialiu prietaisu natūralaus (!) pigmento suleidžiama tik į viršutinį odos sluoksnį (todėl dažai jis nepatenka į kraujagysles ir limfagysles). Dėl to ilgalaikis makiažas, atliktas mikropigmentuojant, yra atsparesnis aplinkai. Per procedūrą užpildomi tarpeliai tarp blakstienų, koreguojama neišraiškinga akių formą – sukuriamas tankių blakstienų ir tobulų akių įvaizdis.

II žingsnis: procedūra „Pavasario ekspresas“
* Procedūros apyakių odelei – visuomet ne pro šalį, ypač pavasarį. Tačiau jos efektyviausios, atliekamos kartu su tam tikra veido procedūra. Šįkart siūlome procedūrą, suderintą su limfodrenažiniu veido masažu kompleksine hialurono rūgšties emulsija (drėkina). Jis pagerina limfos ir skysčių tekėjimą (dėl jų sankaupų dažniausiai susiformuoja paakių maišeliai!), išjudina raumenis (pagerėja odos tonusas, sumažėja raukšlelės).
* Paskui paakių odelė įsotinama stangrinamuoju serumu.
* Galiausiai visam veidui padaroma nulupamoji kaukė su vitaminu C – ji puikiai pastiprina apyakių odelę ir kapiliarus, atgaivina, pašviesina dėmes, išlygina viso veido odą.

III žingsnis: blakstienų priauginimas
Akių grožio specialistė Renata judrų gyvenimo būdą gyvenančiai moteriai siūlo retkarčiais prisiauginti blakstienas. Galima rinktis iš vadinamųjų šilkinių (švelnesnės) ir „norkos“ (patvaresnės). Blakstienos būna įvairių storių ir ilgių – parkamos individualiai. Ilonai pasirenka C formos (yra ir J – tiesesnės) trečdaliu ilgesnes už jos natūrales – tokios proporcijos leidžia priaugintoms blakstienoms ilgiau išsilaikyti ir visiškai natūraliai atrodyti. Riestesnės jos labiau atveria akis.

IV žingsnis: skaistinamasis makiažas
Vizažistė Renata Ilonai atlieka dieninį pavasarinį makiažą. Tam pasitelkia madingiausius tonuojamuosius ir šešėlių atspalvius. Tarp pastarųjų yra šio pavasario atradimas – vadinamoji plytų spalva, kuri kartu pabrėžia madingai padažytų moters plaukų šaknų spalvą.

Komentuokite