Kur slepiasi jautriausios jų vietos?

2013 09 18  |  Seksas


Su vyrais viskas atrodo daug paprasčiau – užtenka paglostyti jų „pasididžiavimą“ ir jie susijaudina. Tačiau yra ir kitų kūno sričių, kurias glamonėjant vyrai susijaudina. Kada paskutinį kartą jas glamonėjote?

O ką šiuo klausimu galima pasakyti apie moteris? Kurias kūno vietas vyras turėtų paliesti, kad moteris įsiaudrintų ir jos nebebūtų galima sustabdyti?
Tiesa yra ta, kad ne visi vyrai ir moterys yra vienodi. Taigi reikia šiek tiek laiko ir noro atrasti, kur yra jūsų partnerio erogeninės zonos. Tačiau atrasti slaptas vieteles, kurias palietus jūsų mylimasis ar mylimoji susijaudina, tikrai smagu. Tad nepraleiskite šios progos.

Nuo ko pradėti?
Dauguma žmonių pradeda nuo bučinių, kurie skatina prisilietimus, o šie – visa kita. Į ši veiksmą dažniausiai įtraukiamos lūpos, rankos ir lytiniai organai. Tačiau ar kada nors bandėte paliesti kitas partnerio kūno vietas, kurias palietus jis (ji) taip susijaudino, kad manėte, jog iki šiol jo visai nepažinote? Pabandykite šiek tiek stipriau glamonėti aplink kaklą ir sprandą, ir jūsų partneris nebegalės sustoti…

Kaip tai daryti?
Neskubėkite, lieskite ir glostykite švelniai. Yra daug erogeninių zonų, kurias jūs galite atrasti glamonėdamiesi. Svarbiausia neskubėti, nedaryti visko šiurkščiai ir atrasite, kokie prisilietimai priverčia jūsų mylimąjį ar mylimąją aiktelėti iš malonumo.

Ką liesti?
Jei tikrai norite rasti savo partnerio erogenines zonas ir suteikti jam nepakartojamą malonumą, nepamirškite svarbiausios glamonių taisyklės – nė viena kūno dalis, nė vienas odos milimetras neturi likti nepaliestas. Nepamirškite net tų kūno vietų, kurios iš pirmo žvilgsnio atrodo visai neseksualios. Pavyzdžiui, riešas ar akių vokai.
Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios kūno vietos gali būti per jautrios prisilietimams. Tas vietas geriau liesti lūpomis. Pavyzdžiui, šlaunis iš vidinės pusės.

4 priežastys, verčiančios suklusti
Partnerio pilvo apimtis. Didelis riebalų kiekis, susikaupęs aplink vyro liemenį, neigiamai veikia seksualinį potraukį ir gali sukelti net erekcijos sutrikimų. Beje, moksliniai tyrimai taip pat parodė, kad stambesni vyrai gali mylėtis trumpiau nei liekni.
Šąlančios pėdos. Groningeno universiteto mokslininkai atrado, kad vyrai negali mylėtis, jei jų kojos šąla. Tyrimą vykdžiusio mokslininko Danielio Ameno teigimu, vyrams labai svarbu jausti komfortą, kad jie galėtų mylėtis.
Kvapai. Nemalonūs, stiprūs, erzinantys kvapai labai dažnai kenkia porų intymiam gyvenimui, todėl vyrams ir moterims geriau atsisakyti cigarečių, stiprų kvapą turinčių maisto produktų ir net kvepalų prieš intymias akimirkas.
Pomėgis važinėti dviračiu. Tyrimai rodo, kad važinėjimas dviračiu neigiamai veikia vyrų vaisingumą ir gali sukelti erekcijos sutrikimų. Važinėjimas dviračiu neigiamai veikia ir moterų intymų gyvenimą – sumažėja jautrumas lytinių organų srityje.

Šaltas dušas slopina potraukį?
Sakoma, kad šaltas dušas užslopina lytinį potraukį, nes sumažina vyriškojo hormono tostesterono ir moteriškojo estrogeno kiekį. Šis mitas nėra įrodytas, nes mokslininkų studijos parodė, kad šaltas dušas stimuliuoja geidulį keldamas hormonų lygį. Vadinasi, nusiprausus po šaltu dušu, seksualinis apetitas tampa didesnis, nei buvo prieš tai.

Mylėjimasis nėštumo pabaigoje
Dauguma porų bijo, kad gali sužeisti kūdikį lytinio akto metu, ypač per paskutiniuosius mėnesius. Tačiau labai daug šiandieninių tyrimų rodo, kad mylėjimasis pasirinkus tinkamą pozą negali pakenkti kūdikiui, bet gali padėti greičiau pagimdyti. Tai tik senas mitas, kad seksas kenkia vaisiui tuomet, kai šis pasiekia tam tikrą augimo etapą. Dauguma gydytojų sako, jog poros gali gyventi intymų gyvenimą iki pat gimdymo dienos.
Parengta pagal www.suaugusiems.lt

Komentuokite