Besikartojantys skaičiai po mistikos šydu

2013 05 30  |  Patarimai

Ką pritraukia ir byloja tokie patys skaičiai
Būna, žvilgsnis stabteli ties laikrodžiu, rodančiu 11 val. 11 min., 23 val. 23 min. ir pan. Arba kai kada naktį vis nubundame tuo pat metu – 2 val. 22 min. Arba draugas skambina tarsi susitaręs 18 val. 18 min. Ką gi reiškia tie besikartojantys skaičiai?

Pirmiausia iššifruokite
Galbūt pastebėjote, kad tam tikras skaičius ar skaičių derinys kartais būna labai reikšmingas jūsų gyvenime, arba gal kuris skaičius jus nepaaiškinamai traukia – būtent juo išmarginate popieriaus skiautę, laukdama priėmimo kokioje nors įstaigoje?
Sunku šį slėpinį tiksliai įvardyti, tačiau yra ryšys tarp tokių sutapimų ir žmogaus asmeninio skaičiaus (turbūt esate išsiaiškinę savo asmeninį skaičių pagal žymiojo graikų filosofo ir matematiko Pitagoro lentelę). Jau vien iššifravę jums dažnai „užkliūvančius“ skaičių derinius tikėtina, kad rasite atsakymą, kokius signalus jums siunčia besikartojantys skaičiai.
* Kiekvienas skaičius vis kitokio krūvio. Pirmiausia pamėginkite prisiminti mintį, kuri netikėtai blykstelėjo jūsų galvoje prieš pat išvystant besikartojantį skaičių. Gal ši mintis blyksteli ne pirmąkart? Jums padės nuojauta, ką būtent šis skaičius nori pasakyti.
O jei ji tyli, gal kažką pasufleruos žemiau pateiktos simbolinės skaičių reikšmės…

Ką byloja skaičiai „persekiotojai“…
1 – pradžios simbolis. Šis skaičius siejamas su valia, proveržiu, jėga. Vienetas nemėgsta kitų šalia savęs. Jis neabejoja, turi tikslą ir žino, kaip jį įgyvendinti.
O nuolat besikartojantis vienetas – tai įspėjimas gerai pasvarstyti, ar jūsų tikslas tikrai vienintelis? Nes kitaip skaičius neturės magiškos galios.
2 – vieneto priešingybė. Siejamas su dvilypumu: šiluma – šaltis, gyvybė – mirtis, geraširdiškumas – piktumas. Skaičius tampriai susijęs su nuojauta. Jis taip pat simbolizuoja partnerystę, artumą, rūpestį vienas kitu. Dvejeto magiškoji galia padės lengviau užmegzti ryšį, sustiprinti nuojautą, pasitikėti savimi ir kitais.
3 – laimingas skaičius. Simbolizuoja sėkmę, pilnatvę. Jame susijungia kūrybiškas vyriškasis pradas su moteriškuoju pradu. Jiems susiliejus gimsta naujas darinys. Trejetas – tai mažiausias būrelis, kuriame visi nariai lygūs, palaikantys vienas kitą. Besikartojantis jis jums suteikia ryžto veikti, žadina iniciatyvumą ir pasitikėjimą, įkvepia ir fizinių, ir dvasinių jėgų, sustiprina motyvaciją. Tai materialinės gerovės ir sėkmės simbolis. Beje, tai „greitas“ skaičius, jis nemėgsta laukiančių.
4 – tvarkos skaičius. Įstatymai ir taisyklės – štai kuo vadovaujasi ketvertas, palaikydamas tvarką. Ketverto magija užkerta kelią chaosui, įveda stabilumo, ypač į žmogiškus santykius, jausmus. Ketverto simbolika iškart atsiskleis, jei jums iš pagrindų teks pertvarkyti kolektyvo darbą.
5 – magiškas pusiausvyros ir mainų simbolis. Skatina mokytis, tyrinėti, kursto žinių troškimą, lavina protą, žadina vaizduotę, padeda pažinti pasaulį. Deja, penketas nepadeda atkurti trūkinėjančių tarpusavio ryšių. Šiam skaičiui priklauso magiškas visažinio, burtininko vaidmuo.
6 – tai grožio, moteriškumo, harmonijos, laimės ir ramybės simbolis. Su juo susijusi laimė kitokia nei trejeto – ji neturi nieko bendra nei su materialumu, nei su karjera. Pirmiausia tai džiaugsmas dėl puikios ir darnios partnerystės bei šeimos. Šešetui svarbus seksualumas, kurį lydi švelnumas, ištikimybė. Skaičiaus simbolika stiprina harmoniją, skatina mėgautis kūniškais malonumais.
7 – simbolizuoja idėją, nusiteikimą, magijos jėgą. Susijęs su analize, meditacijomis. Šio skaičiaus magija labai stipri, kai kalbama apie kokių nors ribų peržengimą ar materialaus pasaulio taisyklių laužymą. Jis padeda lengviau suvokti neįprastus, į logikos rėmus netelpančius dalykus. Išvydę septynetą laukite sėkmės, ypač jei reikia išspręsti keblų galvosūkį.
8 – simbolizuoja begalybę, kuri nepavaldi nustatytoms taisyklėms. Priskiriamas pasąmonės pasauliui, transformuojasi iki begalybės. Stiprina budrumą, skatina atkreipti dėmesį net į smulkmenas, kurios gali aukštyn kojomis apversti gyvenimą. Aštuonetas – tai pusiausvyra tarp didžiausios palaimos ir juodžiausios nevilties. Magiškos aštuoneto galios sustiprina pasitikėjimą savo jėgomis ir ryžtą veikti. Šis skaičius nepaprastai reikalingas esant ekstremalioms situacijoms. Besikartojantis aštuonetas – sėkmės garantas. Tvarkydami reikalus neprarasite apdairumo.
9 – pilnatvės, baigties ir kartu naujos pradžios ženklas. Jį nuolat regėdami laukite radikalių, neišvengiamų permainų. Neretai tai susiję su išsiskyrimu ar neaiškia ateities vizija. Galbūt jūsų pagrandukas rengiasi pradėti savarankišką gyvenimą? Arba ketina pasitraukti verslo partneris? Bet tai gali būti ir perėjimas į aukštesnę pakopą. Galbūt puoselėsite naujas viltis, įgausite naujų jėgų, energijos. Devyneto magiškos galios padės ryžtingai ką nors baigti, palengvins išsiskyrimo skausmą, įkvėps jėgų priimti naujoves.

Skaičiai, simbolizuojantys karminę skolą
Tikite ar ne, tačiau kalbama, kad mes visi (nesvarbu, kokį tikėjimą išpažįstate) esame nugyvenę ne vieną gyvenimą. (Tikėjimas reinkarnacija – tai tikėjimas sielos nemirtingumu.) Ir per tą laiką sukaupėme daug įvairios informacijos, kuria, jei tik gebame, galime šiandien pasinaudoti!
Tiesa, šventi nebuvome: klydome, gal net piktnaudžiavome savo galiomis… Kad išpirktume nuodėmes, turime išmokti tam tikras pamokas, vadinamas karmine skola.
* Karminę skolą reiškia skaičiai 13, 14, 16, 19. Įvairiais gyvenimo etapais galima juos pritraukti skirtingai, pavyzdžiui, galbūt vienu jų pažymėtas namo ar automobilio numeris, jis yra asmens kode, žymi gimimo dieną…
13 – sunkus darbas ir lėtas progresas. Jums teks daug dirbti, norint įveikti nuolatines kliūtis. Ir nors jums būdinga nusivilti, nepasiduokite – pastangos, atkaklus tikslo siekis vis vien bus įvertintas! Svarbu, kad įsisavintumėte pamokas, kurios neišvengiamos siekiant tikslo. Atkaklumas ir dėmesys – štai pagrindiniai dalykai, kurių reikia išmokti.
14 – pasišventimas. Ši karminė skola reiškia, kad ankstesniame gyvenime nesiskaitėte su kieno nors laisve. Todėl dabar patiriate tuos pačius nepatogumus: esate kieno nors geležinėje valdžioje, nuolat sprendžiate nemalonius rebusus, problemas, tarkime, nepavyksta pakeisti nemėgstamo darbo, nes dar neišmokėtas kreditas, nevažiuojate automobiliu, nes vis trūksta kažkokios detalės… O gal piktnaudžiaujate alkoholiu, narkotikais, nuolaidžiaujate kitoms silpnybėms? Štai ir gaunate pamokas, kaip išlaikyti protinį ir emocinį stabilumą, kaip elgtis nuosekliai, kaip klausytis savo širdies balso, siekti aukštesnių idealų…
16 – kas tavo, tas įvyks! Skola susijusi su gimimu, gyvenimu ir mirtimi. Tai griovimas to, kas sena, ir atgimimas naujam gyvenimui. Šiam skaičiui skirti iššūkiai. Tai reikalavimas atsikratyti ego, apsivalyti nuo bet kokių įsitikinimų apie save. Jei sugebėsite pakelti jūsų tykančius pokyčius, tapsite absoliučiai lengvi ir laisvi tarsi drugeliai… Gimę 16-tą dieną turi didžiulį potencialą augti dvasiškai, pažinti save. Tačiau tikrasis atgimimas įmanomas tik po to, kai jus išbandys pats gyvenimas. Sėkmę lems susitaikymas su nusivylimais ar net su nelaime, nuolankumas ir gebėjimas užjausti kitus. Nes egoizmas gali paskatinti į kitus žvelgti kaip į žemesnius už save – atsiranda tikimybė izoliuoti save nuo tų, kurie galėtų būti puikūs pagalbininkai akmenuotame kelyje. Gebėjimas išlaikyti tikėjimą, atsiduoti į dieviškas visatos rankas reikš, kad gyvenimo egzaminas išlaikytas…
19 – tarpusavio priklausomybė. Ši skola pareikalaus išmokti kelias pamokas: rimtai prisidėti prie pasaulio gerovės bei humanizmo; pasiekti, kad būtumėte vertinami kaip garbingi žmonės. Gali prireikti visų jėgų nuslopinti troškimą valdyti, išmokti paklusti kitiems ar bent išklausyti jų patarimų. Kelias kilnus, bet nelengvas. Dažniausiai tai misionierių kelias: pasišvęsti kilniam tikslui, dėl kitų. Tačiau… Siekis dominuoti bei labai gilus nepriklausomybės jausmas teigiamas galimybes gali paversti nepalankiomis. Todėl svarbu išlaikyti stiprius ryšius su aplinkiniais, remti kitus bei išmokti dėkingai priimti paramą.
Parengė Virginija Barštytė, MATTON

Komentuokite